Publicat el

Curs de Blender en català: mòdul 5

Al cinquè mòdul aprenem a donar forma als objectes mitjançant algunes operacions senzilles de modelatge. Tingues present que no és una lliçó gens exhaustiva sobre aquesta tècnica: el modelatge és complex i aquí simplement t’estic ensenyant les bases de com funciona a Blender. Quan dominis això, podràs seguir tutorials més específics.

Si acabes d’aterrar aquí i no saps de què va això, comença visualitzant els vídeos d’aquest curs per aprendre a fer servir Blender des de zero fent clic aquí.

Si ja has visualitzat tots els vídeos fins aquí, pots continuar amb l’últim mòdul del curs, el número 6, que et servirà per a entendre (i aplicar) la manera com va gestionant el programa la informació que anem generant quan creem escenes, materials, objectes i altres. Comprendre-ho et permetrà evitar repeticions innecessàries i accedir a una manera molt més eficient de treballar.

Espero que et sigui útil. Si ho vols aprofitar encara més, t’interessa descarregar-te la Guia ràpida d’inici a Blender que poso a disposició dels subscriptors del meu butlletí. Fes clic aquí per a apuntar-t’hi i descarregar-la!